marți, 14 iunie 2016

Aranjamentele de flori pentru mesele invitatilor - un punct de atractie important in cadrul evenimentelor

     Aranjamentele florale pentru mesele invitaților sunt extrem de importante și uneori, dificil de ales de căte mirese. Necesită atenție la detalii si cromatică, pentru ca împreună cu decorațiunile de pe mese să formeze un tot unitar, o compoziție frumoasă. Am creat câteva astfel de compoziții minunate încercând în acest fel să atingem dorințele fiecăreia dintre voi.  Sperăm, dragi mirese, că v-am putut ajuta cu un strop de inspirație pentru alegerea pieselor florale de la mesele invitaților, și de ce nu, la alegerea elementelor florale pentru întregul eveniment.

     Aranjament cu formă naturală, cu cromatică și elemente contrastante. Tonurile de verde si ivoire sunt întrerupte de maro-ul inchis al lotusului uscat și de albul florilor de bumbac. Este un aranjament care se pretează pe vaze înalte pentru a putea fi scos in evidență.


     Tonuri de roz, mov si fucsia, într-o compoziție armonioasă. Un răsfăț al florilor si al culorilor.


     Un aranjament pe sfeșnic poate fi o alegere ideala daca doriți ceva adaptat stilului baroc. Forma globulară si tonurile pastelate de verde lime, peach și alb se poate continua și la baza sfeșnicului.


     Un amestec cromatic puternic, așezat pe un sfeșnic înalt, acest aranjament poate crea un centru de interes al meselor, atrăgând privirile prin combinația de mov-albastru și alb-roz în aceeași compoziție.


     Simplu și de efect! Florile de orhidee Cymbidium așezate cu atenție în cilindri simpli de sticlă pot da o notă de eleganță si rafinament.



     Peach, crem și roz? Da. Simplitate si delicatețe într-un singur aranjament. Garoafe, orhidee, plante suculente si hortensii, o combinație perfectă care este întreruptă pe alocuri de verdele eucaliptului.


     Un aranjament rotund, ce scoate in evidență sfeșnicul sau vaza pe care este așezat. Tonurile alese sunt calde, combinând albul cu nuanțe de crem și piersică.



     Verde și galben? Da, este o combinație îndrăzneață. Arată minunat si oaspeții vor fi plăcut surprinși de aspectul aranjamentului.


Decor și locație: Vanilla Events, Cluj-Napoca
Foto: Narcis Tarcea, Imagia, Cluj-Napoca
Imprimate: Premium Cards, Cluj-Napoca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu