miercuri, 25 mai 2016

Ana Maria & Ingo, o nuntă de poveste

       Și a fost o nuntă ca în povești... Cu invitați unul și unul de peste mări și țări. Cu o mireasă minunată ca o zână și cu un mire chipeș. Ne-am străduit sa redăm atmosfera minunată pe care cei doi și-au dorit-o.
      Am ales flori nobile, în culori calde. Trandafirii David Austin, Patience și Keyra au înnobilat buchetele, lăcrămioarele le-au dat aerul romantic si suav, liliacul ne-a amintit de primavară. Vaze înalte cu globuri pastelate de flori au fost așezate în întreaga sală de petrecere.
      Organizatorii petrecerii au gândit un spațiu la eveniment pentru a crea amintiri. Elegant si confortabil, unde lumea fie s-a așezat și a scris câteva rânduri pentru miri fie a făcut poze. Aici am creat un panou plin de flori, unde trandafirii Sweet Avalanche cu rozul lui pastelat și Peach Avalanche cu tonul lui de portocaliu, au concurat de minune cu trandafirii Avalanche White, într-o armonie deplină, pentru o imagine de neuitat.
     Masa mirilor a fost o cascadă armonioasă de culori si flori. De la lalelele si garoafele roz si albe care îți dădeau senzația de plutire, până la hortensiile albe si trandafirii roz, peach si albi,care completau ansamblul.
     Gândim nunțile noastre cu mult drag si cu multă atenție pe detalii. Încercăm să transpunem visul mireselor noastre în realitate. 
      A fost mireasa noastră mulțumită? Da, mai mult decât a putut spune prin cuvinte...:)















Decor - Vanilla Events, Cluj-Napoca
Event Planner - Geta Ungureanu
Foto - Lucian Mândru, Cluj-Napoca
Locatie - Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu