marți, 15 noiembrie 2016

Întâlnirea cu floristul nunții

     Ai ales data nunții, ai inceput sa selectezi firmele care vor colabora împreună pentru a transforma ziua nunții într-una minunată și memorabilă. Cum alegi floristul care să iți transforme visele în realitate? Ușor de zis, greu de făcut, mai ales că există nenumarate firme în domeniu. Este bine să poți vizualiza un portofoliu de lucrări, de la mai multe tipuri de evenimente, să te interesezi să aibă recomandări bune și să fie profesionist în ceea ce face.
     În primul rând după alegerea sălii trebuie să ai o discuție cu cei care o administrează să vezi dacă există anumite restricții privind aranjamentele de la sală, dacă permit așezarea de arcade de flori la intrare sau suspendarea aranjamentelor pe pereții sau stâlpii din sală. De asemenea trebuie să vezi exact ce mese vei avea, cât de mari sunt sau ce formă au, la fel și cu recipientele în care se vor face aranjamentele de flori: vaze, boluri de sticlă sau sfeșnice, informație care este importantă în alegerea florilor. Nu uita să observi toate zonele cu atenție: sala, holurile, zonele cu mese de cocktail, biserica, intrarea în biserică și alte zone în care ți-ai dori flori.
     După ce ai stabilit aceste detalii este bine să te gândești la ceea ce iți place. Să pui pe hârtie dacă ai flori preferate sau, din contră, daca sunt flori pe care nu le-ai dori în aranjamentele de nuntă, dacă preferi o anumită culoare sau din contră nu dorești anumite culori să apară, dacă preferi aranjamente mai arhitecturale sau mai sauvage, bugetul de care dispui, elemente specifice - arcade de flori sau flori pentru șirurile de scaune etc. Trebuie să poți oferi suficiente detalii pentru ca cei care iți vor crea aranjamentele de flori să iși poată face o imagine de ansamblu a ceea ce dorești.

    Floriștii doresc să creeze pentru fiecare eveniment în parte ceva unic, minunat, de aceea se vor strădui să transforme visele tale în realitate. Dacă reușești să alegi floristul potrivit cu siguranță vei fi o mireasă fericită și încântată în ziua nunții.






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu